Eurobenz

Search
Close this search box.

Kratka priča

O Nama

Ko smo mi?

O Kompaniji

Firma “EUROBENZ“ d.o.o. osnovana je u februaru mjesecu 2005. godine. Za kratak period u uslovima vrlo jake konkurencije na tržištu uspjeli smo da ostvarimo značajne poslovne rezultate.

Kvalitet naših proizvoda i usluga rezultat je razumijevanja i ispunjavanja želja kupaca. Izgradnjom dugoročnih odnosa s kupcima i dobavljačima, temeljeno na partnerstvu i povjerenju, zadovoljavamo vrhunske zahtjeve tržišta.

Zašto izabrati nas?

Sve na jednom mjestu.

Pored svoje osnovne dijelatnosti, bavimo se gradnjom stambeno poslovnih objekata, prodajom nekretnina, prodajom stanova, a sve to vršimo pod imenom Benz nekretnine.

Tipično za Benz Nekretnine je što se stambeni objekti nalaze na mirnijim lokacija nedaleko od centra grada, a u neposrednoj blizine nalaze se vrtići, škole i medicinska ustanova, što je bitan faktor kod odabira stana.

Objekte gradimo maksimalno do 20 stambenih jedinica po stubištu kako bih životni konfor u zajednici bio bolji.

Naši partneri u gradjevini su renomirane firme koje iza sebe imaju bogato iskustvo u svom poslu. Tokom izgradnje objekata materijale odabiramo sa mnogo pažnje usmjerene prema kvalitetu. Svojim kupcima u toku gradnje dajemo mogućnost da svoj dom naprave po svojim potrebama i željama.