Eurobenz

Search
Close this search box.

Poslujte sa Nama

Proizvodi i Usluge.

ZA SJAJAN I
ZAŠTIĆEN AUTOMOBIL

U našoj autopraoni upotrebljavamo izvanredno mekane četke, te u potpunosti se prilagođavaju obliku svakog automobila i ne ostavljaju ogrebotine na laku.

Postupak pranja u autopraoni osigurava cijelu njegu vašega automobila. 

U autopraoni možete očistiti i pod Vašeg vozila, kao i njegovu unutrašnjost – te su dodatno opremljene i usisivačima.

Prodaja prehrambenih proizvoda

Vršimo prodaju široki spektar prehrambenih proizvoda. Prodavnica je snabdjevena širokim asortimanom prehrambenih usluga.

Prodaja cigareta i duhanskih proizvoda

Prodajemo sve vrste duhanskih proizvoda. Cigarete, tompuse, kubanke i mnoge druge vrste cigareta.

Prodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića

Vršimo prodaju svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Prodaja plina i plinske opreme – Autogas

Kod nas povoljno možete kupiti plin-autogas, plinske boce u svu moguću opremu koja Vam je potrebna. Vršimo uslugu dostave plina za grijanje na kućnu adresu. Posjetite nas i uvjerićete se u kvalitet naših usluga

Vršimo zamjenu plinksih boca za domaćinstvo

Sve vrste plinksih boca možete zamjeniti kod nas.

Prodaja ulja i maziva brendova

Optima modriča, Castrol, Mobil, Total, Elf, Shele, Valvoline, Sthil.

Prodaja svih vrsta naftnih derivata

Euro dizel 5, Bezolovni benzin bmb 95, Bezolovni benzin bmb 98, Prodaja auto gasa.

Usluge svih vrsta iskopa zemljišta

Vršimo sve vrste iskopa zemlje sa specijalnim rovokopačima. Uz uslugu iskopa takodje posjedujemo sopstvene kamione (kipere), za odvoz i istovar zemlje na našu deponiju. Što znači da je vaša zemlja naša briga…

Usluge iskopa zemljiša se naplaćuju po radnom satu mašine koja kopa, a za odvoz zelje se naknadno dogovara ovisno o ukupnom broju odvezenih kamiona. Više informacija možete dobiti na kontakt telefone.

Usluge transporta goriva - EuroBenz

Vršimo usluge transporta svih vrsta goriva u BiH i u ostalim državama regiona. Naše cisterne su opremljene i svom potrebnom opremom i edukovanim vozačima, kako bih zadovoljile standarde evropskuh rafinerija.

Takođe imamo sve potrebne licence, kako bih mogli odgovorno da vršimo usluge prevoza svih vrsta goriva. Cijena se odredjuje po kilometraži što možete da provjerite na kontakt telefone

Usluge prodaje lož ulja i goriva na veliko

Vršimo usluge prodaje lož ulja na veliko za grijanje i ostale potrebe, kao i veleprodaja goriva na veliko. Uz odredjenu količinu kupljenog lož ulja dosavljamo na vašu adresu, uz naše troškove prevoza u krugu Banja Luke.

Cijena lož ulja kao i goriva varira ovisno od: sezone, svjetske berze i dolara. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon.

Novootvoreni Caffe Bar i Bilijar klub “EUROBENZ”, nalaze se u ulici Desanke Maksimovića bb. u sklopu Eurobenz pumpe.

Posjedujemo 3 profesionalna stola marke Dynamic III sa kuglama Aramith tv-pro, Artemis martinelama i Cohom Ivan Simonis 860.

Ugodan ambijent, uz ljubazno osoblje, bez sumnje će ispuniti sva vaša očekivanja, a svi posjetioci osim što mogu uživati u ispijanju svog omiljenog pića, mogu pronaći i dnevnu dozu zabave uz bilijar.

Galerija Slika